Tag: црева

Најдобриот ефикасен природен лек за Хеликобактер

Најдобриот ефикасен природен лек за Хеликобактер


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/heal8965/public_html/wp-content/themes/writers/functions.php on line 192

  Хеликобактер Пилори инфекција & Причини  Helicobacter pylori (Хеликобактер Пилори) се всушност бактерии кои живеат во нашиот стомак и црева и ја уништуваат слузокожата од стомакот. Хеликобактерот е доста заразна инфекција и се смета дека може да се пренесе од човек на човек преку плунка, недоволна хигиена и фекална зараза(контаминација). Ако ја имате оваа бактериска инфеција …