Tag: helicobacter

Најдобриот ефикасен природен лек за Хеликобактер

Најдобриот ефикасен природен лек за Хеликобактер


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/heal8965/public_html/wp-content/themes/writers/functions.php on line 192

  Хеликобактер Пилори инфекција & Причини  Helicobacter pylori (Хеликобактер Пилори) се всушност бактерии кои живеат во нашиот стомак и црева и ја уништуваат слузокожата од стомакот. Хеликобактерот е доста заразна инфекција и се смета дека може да се пренесе од човек на човек преку плунка, недоволна хигиена и фекална зараза(контаминација). Ако ја имате оваа бактериска инфеција …

Licorice Root Tea, Health Benefits, How to Make It, Dosage and Where to Buy

Licorice Root Tea, Health Benefits, How to Make It, Dosage and Where to Buy

Licorice Tea (Glycyrrhiza glabra) Natural Remedy This article is all about organic licorice tea and its health benefits, side effects, how to make it and where to buy this amazing tea. Licorice tea is the one of the best herbal teas on the market today because of its rich glycyrrhizic compound. This compound is powerful …

+ Read More