Category: Macedonian Version

Лек за киселини во желудникот

Лек за киселини во желудникот


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/heal8965/public_html/wp-content/themes/writers/functions.php on line 192

Излечете ги киселините во желудникот со користење на природни лекови! Дали некогаш сте биле разбудени од сон поради киселина во грлото или болка во горење во градите. Да знаете вие не сте единствениот кој ги има овие проблеми. Милиони луѓе ширум светот ги имаат истите симптоми на киселина/кислини во желдуникот. Но треба да знаете дека …

Лекови за чир на желудник

Лекови за чир на желудник

Лек за чир на желудник: Сок од зелка Лек за чир на желудник е многу едноставен. Луѓето кои имаат чир на желудник бараат природни лекови како да го излечат својот желудник. Бенефит од конзумирање на сок од зелка Чир на желудник може да се излече ако се пие чист сок од зелка. Јас сум еден …

Helicobacter-pylori Informacija i lekuvanje

Helicobacter-pylori Informacija i lekuvanje

  Хеликобактер Пилори инфекција & Лекување Helicobacter pylori (Хеликобактер Пилори) е многу позназната бактериска инфекција која се појавува во развиените и неразвиените земји. Овие бактерии живеат во нашиот стомак каде што се размоножуваат и ја гризат слузокожата од стомакот. Некои од луѓето не се свесни дека ја имаат оваа бактерија се додека не почнат да имаат …

+ Read More

Најдобриот ефикасен природен лек за Хеликобактер

Најдобриот ефикасен природен лек за Хеликобактер

  Хеликобактер Пилори инфекција & Причини  Helicobacter pylori (Хеликобактер Пилори) се всушност бактерии кои живеат во нашиот стомак и црева и ја уништуваат слузокожата од стомакот. Хеликобактерот е доста заразна инфекција и се смета дека може да се пренесе од човек на човек преку плунка, недоволна хигиена и фекална зараза(контаминација). Ако ја имате оваа бактериска инфеција …